28/05/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 - 23:22

Καθιέρωσαν και ομαδική τηλε-συζήτηση στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Όλοι καλά και όλοι… εδώ είναι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Πρωτοπόρος! Στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν εκμεταλλεύονται απλά την τεχνολογία για να βρίσκουν τρόπους να δίνουν προπονητικές οδηγίες για τα ατομικά τους προγράμματα εν μέσω κορωνοϊού καταπολεμώντας τις απαγόρευσης της κανονικής προετοιμασίας, αλλά έχουν πάει ένα βήμα πιο μπροστά, ειδικά σε επίπεδο SL2.

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» καθιέρωσαν ομαδική τηλε-συζήτηση! Η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίστηκε και αυτή… Εκεί όλοι οι ποδοσφαιριστές με εικόνα και ήχο συνδέονται ταυτόχρονα, συνομιλούν μεταξύ τους και επικοινωνούν ομαδικά με τον Μπάμπη Τεννέ.

Με αυτόν τον τρόπο οι «κυανόλευκοι» δείχνουν στην πράξη ότι είναι πάνω απ’ όλα μια οικογένεια και αυτό παράλληλα έτσι άπαντες τη ψυχολογία αισθανόμενοι ότι εξακολουθούν να είναι μαζί!

Και βέβαια, σε ότι αφορά την υγεία των ποδοσφαιριστών; Όλοι είναι καλά και είναι εδώ (και οι ξένοι έμειναν στην Ελλάδα - δεν έφυγε ουδείς όλο αυτό το διάστημα).

Από εκεί και πέρα, τα ατομικά προγράμματα φυσικής κατάστασης εναλλάσσονται ανά εβδομάδα με την επίβλεψη τόσο του γυμναστή, Βασίλη Αλεξίου όσο και του βοηθού κόουτς, Θοδωρή Αντωνόπουλου.

Μοιραστείτε το: