25/05/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 - 16:44

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Προκειμένου να είναι ασφαλές όταν επιστρέψει η δράση ελέω κορωνοϊού * Διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ

Μπορεί το «Γ. Καραϊσκάκης» να παραμένει κλειστό λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όμως παραμένει αδιαμφισβήτητα το πιο καλοδιατηρημένο γήπεδο στη χώρα.

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης Α.Ε., Βασίλης Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του φροντίζουν για αυτό ακόμα και αν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Οι απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους συνεχίζονται, με εξειδικευμένο συνεργείο να απολυμαίνει ξανά όλους τους χώρους.

Στόχος είναι το γήπεδο να είναι έτοιμο και ασφαλές όταν και όποτε ανοίξει ξανά τις θύρες του.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» αποδεικνύουν ξανά την καλή σχέση και συνεργασία που έχουν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη (8/4) πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη και παίκτες των Ακαδημιών των δύο ομάδων.

Η ενημέρωση αναφέρει: «Μια οικογένεια Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ, με την καλή σχέση και τη σωστή συνεργασία ανάμεσα στα δύο κλαμπ να συνεχίζεται!

Την Τετάρτη 8/4 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη και παίκτες των Ακαδημιών των δύο ομάδων, δείχνοντας πως η ουσιαστική σχέση που δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την προετοιμασία της Κ19 του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο της Φόρεστ, καλά κρατεί! Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα μέτρα και τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, τις προπονητικές μεθόδους που οι δύο Ακαδημίες εφαρμόζουν στο πλαίσιο του «Μένουμε σπίτι» ενώ οι Γιώργος Φέκκας, Δημήτρης Στουρνάρας και Γιάννης Καράκουτης έφτιαξαν το δικό τους challenge, προκαλώντας τους συναδέλφους τους Brennan Johnson και Josh Barnes να προφέρουν ελληνικές λέξεις!

Tον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ακόμα ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο υπεύθυνος Δικτύου Σχολών και team manager της Κ19, Βασίλης Νάνος και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, Αλέξης Περδίκης. Από την πλευρά της Νότιγχαμ παρευρέθησαν ο Chris Cohen (head coach U23), Dan McCrea (sports scientist) και Chris McGuane (assistant academy manager)».

Μοιραστείτε το: