31/05/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 - 10:20

Γαβαλάς: «Η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς στη δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας»

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα εγκώμια για την κοινωνική προσφορά της ομάδας και στο νέο τεύχος του κυκλοφόρησε

Η προσφορά του Ολυμπιακού και στην περίοδο της πανδημίας δεν έχει περάσει απαρατήρητη, με την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων να την προβάλλει.

Ο Νίκος Γαβαλάς αναφέρθηκε την Τετάρτη (8/4) με ανάρτησή του στο γεγονός, τονίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νέο τεύχος του «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag», ελπίζοντας σύντομα να τα πουν και από κοντά με τους φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού: «H Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης που βοηθούν έμπρακτα στην καταπολέμηση του κορονοΐού, όπως είναι η Μπάγερν, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρόμα. Με κύριο εκφραστή τον ηγέτη του συλλόγου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και όλους εμάς να συνδράμουμε ο καθένας από την πλευρά του αλλά όλοι μαζί κάτω από την "ομπρέλα" του Ολυμπιακού, η φιλοσοφία μας είναι πως η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς στη δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας. Σήμερα, σας προσφέρουμε το έβδομο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag για να το ξεφυλλίσετε από το σπίτι σας, το σύγχρονο καταφύγιό μας, το οχυρό μας.

Μένουμε πιστοί στο μηναίο ραντεβού μας με την ελπίδα πως η επιστροφή στα γήπεδα θα μας βρει όλους στις θέσεις μας. Με δύναμη, πίστη, αισιοδοξία, αλλά και πειθαρχία θα βγούμε νικητές. Βεβαίως, στην άγνωστη διαδρομή που μπήκαμε μέχρι να βρούμε το φως στο τούνελ, θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες. Και χρειάζεται καθημερινά να αποδεικνύουμε πως είμαστε υπεύθυνοι. Καλή ανάγνωση».

Μοιραστείτε το: