30/11/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 - 23:50

Μπάρλος: «Θα κάνουμε το παν για να αλλάξει ρότα η ιστορική μας ομάδα...»

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για στόχους εν όψει της επόμενης σεζόν λόγω του κορωνοϊού

Αποφασισμένος να ζήσει πολύ καλύτερες ημέρες η Παναχαϊκή με εκείνον στο τιμόνι δείχνει να είναι ο Γιώργος Μπάρλος, που δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρουν το δρόμο των επιτυχιών οι «κοκκινόμαυροι».

«Η Παναχαϊκή για μένα είναι η ομάδα της πόλης μας η οποία εκπροσωπεί καθέναν από μας ξεχωριστά και όλους μαζί. Είναι μια ιδεολογία που εκφράζει τη χαρά μας και τον εγωισμό μας, καθώς και την αίσθηση του νικητή μέσα από την ομάδα μας. Με τις νίκες της νιώθουμε ισχυροί και χαρούμενοι και με τις ήττες λυπούμαστε.

Παναχαϊκή για μένα είναι ο εκπρόσωπος της πόλης μας, είναι ο καθρέπτης της δυναμικής αυτής της ιστορικής πόλης και του υπέροχου κόσμου της που ταλαιπωρείται περίπου 20 έτη με το αίσθημα της ηττοπάθειας και της προδοσίας. Θα κάνουμε το παν για να αλλάξει ρότα η ιστορική μας ομάδα και αυτή η ανεξίτηλη και φλογερή ιδέα που δεν σβήνει με την πάροδο του χρόνου», είπε ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη».

Για την ενημέρωση που έχει σχετικά με την επιστροφή στη δράση ύστερα από την παράλυση που έχει φέρει ο κορωνοϊός, ανέφερε: «Η ενημέρωση η δική μας είναι ότι η πανδημία αυτή θα κρατήσει περίπου έως και τέλος Μαΐου και όλοι μας πρέπει να προσαρμοστούμε βάσει αυτών των νέων δεδομένων. Χρειάζεται να οπλιστούμε όλοι με υπομονή και προέχει η υγεία όλων μας. Μετά το πέρας αυτού του μεγάλου προβλήματος θα τα βάλουμε όλα κάτω ούτως ώστε να αναδιοργανωθούμε.

Οι εκκρεμότητες που υπήρχαν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή έχουν δρομολογηθεί με μια συγκεκριμένη διαχείριση. Το μόνο που αλλάζει πλέον είναι το χρονικό της αποπεράτωσής τους, βάσει αυτού του μεσοδιαστήματος που έχει προκύψει στη ζωή μας».

Ενώ για τα σενάρια αναδιάρθρωσης των κατηγοριών σχολίασε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για υποθετικές αποφάσεις που ίσως υλοποιηθούν και ίσως όχι. Εμείς θα προσαρμοστούμε σε κάθε απόφαση του υπουργείου και η δομή της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει σε κάθε νόμο που μπορεί να προκύψει και στα νέα δεδομένα».

Τέλος, είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για στόχους εν όψει της επόμενης σεζόν, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό, λέγοντας σχετικά: «Δεν είναι της παρούσης να πούμε το οτιδήποτε για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς μας δεν ξέρει πότε θα επανέλθει η φυσιολογική ροή στη ζωή μας, οπότε αναμονή».

Μοιραστείτε το: