25/05/2020
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 - 14:03

Τα είπαν Σαββίδης - Φερέιρα

Τηλεδιάσκεψη του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό * Ο Γ. Σαββίδης θα έχει τη γενική επίβλεψη για τις μεταγραφές

Συνεχίζει να είναι σε στενή επαφή με την ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Τη Δευτέρα (6/4) υπήρξε νέα τηλεδιάσκεψη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, αυτή τη φορά με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον ενημέρωσε για το πλάνο των προπονήσεων εν μέσω καραντίνας, αλλά και γενικότερα για τον σχεδιασμό με φόντο το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

«Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω», του είπε μεταξύ άλλων ο Φερέιρα.

Επίσης, ο Σαββίδης του ζήτησε να του παραθέσει τις σκέψεις του για το πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει την αγωνιστική του εικόνα, σε συνδυασμό και με το μπάτζετ.

Ακόμα, υπήρξε καθορισμός των τομέων ευθυνών του καθενός, με τον Γιώργο Σαββίδη να έχει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, με τον Φερέιρα να είναι υπεύθυνος για αυτές μαζί με τον τεχνικό διευθυντή.

Μοιραστείτε το: