31/05/2020
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 - 10:58

ΠΑΟΚ: «Να μην χαλάσει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς»

Οι Θεσσαλονικείς είναι υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος, αλλά μόνο αν διασφαλίζεται η ασφάλεια, αλλά και η νέα σεζόν

Ναι μεν, αλλά από τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς επιμένουν ότι δεν είναι αρνητικοί στη συνέχιση του πρωταθλήματος, αλλά επιμένουν ότι θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις.

Όπως λένε, θα πρέπει το πρωτάθλημα να τελειώσει έγκαιρα, ώστε να μην χαλάσει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς.

«Αν δεν γίνεται να μπορεί να τελειώσει έγκαιρα το πρωτάθλημα, δηλαδή να μη χαλάσει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς, τότε θα συζητήσουμε προφανώς τη διακοπή, χωρίς να είμαστε αρνητική στο να παίξουμε.

Ρεαλιστικά και μετά από συζητήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα το τι συμβαίνει γενικότερα, οι προπονήσεις θα αρχίσουν το νωρίτερο 15-20 Μαΐου. Όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα, αλλά το μεγαλύτερο το έχουνε κείνοι που ζουν από το τηλεοπτικό μόνο και δεν έχουν άλλα έσοδα.

Καλό είναι λοιπόν να εξεταστούν με λεπτομέρεια όλα τα σενάρια, γιατί ό,τι αποφασιστεί από την πλειοψηφία θα κρίνει πολλά για το μέλλον. Αν είναι να παίξουμε ξανά και με ασφάλεια και να μην μπει σε κίνδυνο η επόμενη σεζόν, τότε θα πρέπει οι αποφάσεις να παρθούν νωρίτερα από τις 24 Απριλίου. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε όλοι μας ιδιαιτέρως προσεκτικοί, γιατί με αυτά δεν… παίζουν», ανέφεραν από τον ΠΑΟΚ στη «Live Sport».

Μάλιστα, συμπλήρωσαν ότι είναι είναι υποχρέωση όλων να βοηθήσουν τις ομάδες που θα έχουν οικονομικό πρόβλημα, ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να επιστρέψει πιο δυνατό στην κανονικότητα: «Ο ΠΑΟΚ και οι άλλοι δύο-τρεις έχουν υποχρέωση να προσπαθήσουν όσο μπορούν για να διαφυλάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ύπαρξη ενός πρωταθλήματος με κάμποσες ομάδες. Όχι πάντως ένα πρωτάθλημα των τεσσάρων».

Μοιραστείτε το: