25/05/2020
Ελλάδα | Κυριακή 5 Απριλίου 2020 - 21:44

Ο Τσίπρας δουλεύει βράδυ Σαββάτου μαζί με το σκυλί του...

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ημέρες καραντίνας

Η καραντίνα λόγω κορωνοϊού έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων και το ίδιο ισχύει φυσικά για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με κυριακάτικη (5/4) ανάρτησή του στο facebook, ανέφερε ότι άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήταν έξω με φίλους, αλλά με τα τωρινά δεδομένα το βράδυ του Σαββάτου (4/4) τον βρήκε να επεξεργάζεται τις προτάσεις του κόμματός του για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, είχε παρέα το σκυλί του, όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που ανέβασε, κάνοντας και τα σχετικά χιουμοριστικά σχόλια.

Αναλυτικά: «Τις μέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεών μας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας.

Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι' αυτήν ώρα για παιχνίδι. Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας; #ΜενουμεΟρθιοι».

Μοιραστείτε το: