28/05/2020
ΑΙΓΑΛΕΩ | Κυριακή 5 Απριλίου 2020 - 13:29

Πέτρος Δημητρίου: «Θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές μετά την αγωνιστική αποχή…»

Το δικό του μήνυμα με αφορμή τον κορωνοϊό θέλησε να περάσει ο έμπειρος προπονητής με επιστολή του…

Η αγωνιστική απραξία ελέω πανδημίας έχει νεκρώσει τα πάντα και στο ποδόσφαιρο… Τη ζοφερή αυτή πραγματικότητα του κορωνοϊού θέλησε να σχολιάσει και ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος με επιστολή του στέλνει το δικό του μήνυμα υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις, καθώς οι ποδοσφαιριστές όταν τελειώσει αυτός ο εφιάλτης θα βρεθούν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση λόγο της μεγάλης αποχής…

Αναλυτικά ο Π. Δημητρίου έγραψε τα ακόλουθα, μη ξεχνώντας στην αναφορά του το Αιγάλεω και την Παναχαϊκή, τις δύο ομάδες που κοούτσαρε την τρέχουσα σεζόν:

«Η εξάπλωση του κορωνοϊού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και κανείς δεν είναι σε θέση να κάνει εκτίμηση για το πότε θα βγούμε από αυτή την εφιαλτική περιπέτεια. Σίγουρα όταν τελειώσει αυτή η εφιαλτική περιπέτεια η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη για τις ομάδες και κυρίως τους ποδοσφαιριστές για να επανέλθουν στους αγώνες, έπειτα από μια τόσο μεγάλη αποχή. Χρειάζεται προσοχή απ’ όλους και ελπίζω οι διοργανώτριες, το αρμόδιο υπουργείο και η Πολιτεία να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα εύχομαι ό,τι καλύτερο στο Αιγάλεω με το οποίο ξεκίνησε ως προπονητής τη σεζόν στη Football League και την Παναχαϊκή, στην οποία βρέθηκε αργότερα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2.

Καλή δύναμη σε όλους, υπομονή και… μένουμε σπίτι, γιατί όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και μετρηθούμε δεν θα πρέπει να λείπει κανείς. Με λιγότερα μπορούμε, με λιγότερους δεν μπορούμε…».

Μοιραστείτε το: