28/05/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 4 Απριλίου 2020 - 17:53

Γαβαλάς: «Πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες»

Το μήνυμα του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η υγεία είναι πάνω απ' όλα, όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και αυτό τόνισε και ο Νίκος Γαβαλάς το Σάββατο (4/4) για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου και το να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, γιατί από το ποδόσφαιρο ζουν και περισσότερες από 40.000 οικογένειες στη χώρα μας.

Στην ανάρτησή του στα social media o Ν. Γαβαλάς στάθηκε και στη στήριξη των Πειραιωτών στον ΠΣΑΠ, όπως εκφράστηκε και από την προσφορά 100.000 ευρώ που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως ενίσχυση σε τηλεμαραθώνιο λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά: «Ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον ΠΣΑΠ. Είναι η επιθυμία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ουσιαστικά να στηρίξουμε το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που έχει βγει μπροστά για όλους μας.

Στην παρούσα φάση το σημαντικότερο όλων είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουμε σπίτι μας. Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, καταλαβαίνουμε πως ο Απρίλιος είναι πολύ κρίσιμος μήνας. Για αυτό το λόγο πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τις οδηγίες οι οποίες μας δίνονται.

Την ίδια ώρα είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί το working group της Λίγκας. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Να επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές στα γήπεδα, οι ποδοσφαιριστές. Βεβαίως, αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε βγει νικητές από τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Είναι αναγκαία η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου. Αν δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, αποτελεί μία από τις βαριές βιομηχανίες της χώρας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο απασχολεί άμεσα ή έμμεσα περισσότερες από 40.000 οικογένειες στην πατρίδα μας. Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό των ΠΑΕ. Είναι οι διαφημιστικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία όπου καταλύουν οι αποστολές των ομάδων, οι τοπικές κοινωνίες που δέχονται ομάδες στην περιοχή τους, οι σεκιούριτι, οι εργαζόμενοι στις καντίνες των γηπέδων, οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου και πόσοι ακόμη άνθρωποι.

Δυστυχώς πριν από λίγες ημέρες έκλεισε ο ραδιοφωνικός σταθμός sport24 radio. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι στο χώρο του Τύπου για να κρατηθούν όρθιες οι εφημερίδες, ανοικτά τα ραδιόφωνα και τα site. Δεν πρέπει να χαθούν άλλες θέσεις εργασίας. Αντιλαμβανόμαστε πως αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία όλων μας. Αλλά παράλληλα είναι απαραίτητο να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν φυσικά επιτρέψουν οι ειδικοί την επανέναρξη των αθλητικών διοργανώσεων.

Εν κατακλείδι, αν λειτουργεί ένας οργανισμός, είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις σε διορθωτικές κινήσεις, παρά αν κλείσει για μήνες». 

Μοιραστείτε το: