28/05/2020
Ελλάδα | Σάββατο 4 Απριλίου 2020 - 16:34

Συγκινημένη η Σακελλαροπούλου...

Πήρε γράμματα από παιδιά δημοτικού της Θεσσαλονίκης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Γράμματα από μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης έλαβε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Με ανάρτησή της στο facebook το Σάββατο (4/4) η πρώτη πολίτης της χώρας τόνισε ότι κυρίως τα κορίτσια χάρηκαν για την εκλογή της και υπογράμμισε ότι χαίρεται αν αυτό δίνει το μήνυμα ότι «και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους», όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

«Με συγκίνησαν ιδιαίτερα τα γράμματα που πήρα από μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα κορίτσια ιδίως εκδήλωσαν τη χαρά τους για την εκλογή γυναίκας στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά μου γράφουν:

-"Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα έχουμε στην Ελλάδα γυναίκα πρόεδρο".

-"Η επιλογή μιας γυναίκας στη θέση αυτή με γεμίζει χαρά και πιστεύω πως το έργο σας θα είναι γεμάτο δημιουργία και ευρηματικότητα".

-"Δίνετε ένα παράδειγμα σε εμάς τα κορίτσια να βάζουμε υψηλούς στόχους και να κυνηγάμε τα όνειρα μας".

Χαίρομαι, τους απάντησα, αν η εκλογή μου δίνει το μήνυμα σε όλα τα κορίτσια ότι και οι γυναίκες μπορούν να φθάσουν όπου ονειρεύονται, χωρίς εμπόδια λόγω του φύλου τους, μόνο με την αξία τους», αναφέρεται στην ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μοιραστείτε το: