06/06/2020
Ελλάδα | Σάββατο 4 Απριλίου 2020 - 15:10

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Τσιόδρα για τα επόμενα βήματα…

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε το Σάββατο στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου τον επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Συνάντηση κορυφής... «Σάββατο πρωί. Συζητώντας με τον Σωτήρη Τσιόδρα τα επόμενα βήματα». Με αυτές τις λέξεις συνόδεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη φωτογραφία που τον απεικονίζει να συνομιλεί με τον Σωτήρη Τσιόδρα και ανέβηκε στα social media του πρωθυπουργού το Σάββατο (4/4), την ώρα που ο κορωνοϊός συνεχίζει να μας απασχολεί.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συζητήσουν το πώς θα συνεχιστούν οι προσπάθειες καταπολέμησης του ιού που έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητά μας.

Ως καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, ο Τσιόδρας αποτελεί ουσιαστικά τον επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που έχει καταπιαστεί με την αντιμετώπιση του Covid-19. Ο άνθρωπος που... μάθαμε να ακούμε κάθε μέρα λίγο μετά τις 18:00, συνομίλησε με τον πρωθυπουργό για τη γενική κατάσταση, την στρατηγική που ακολουθεί η χώρα μας τη δύσκολη αυτή περίοδο, τις εκτιμήσεις για την συνέχεια, καθώς και την επόμενη ημέρα.

Ήτοι, τα επόμενα μέτρα που καλείται να πάρει η κυβέρνηση και η Πολιτική Προστασία, εν όψει του Πάσχα, που είναι ολοένα και πιο κοντά. Ήδη, άλλωστε, έχουν προαναγγελθεί επιπρόσθετα μέτρα σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία και τις μεταφορές.

Μοιραστείτε το: