28/05/2020
Ειδήσεις | Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 - 21:14

Τσέφεριν: «Καλύτερα ποδόσφαιρο από την τηλεόραση, παρά καθόλου»

Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ έδειξε συνέχεια το καλοκαίρι με ματς κεκλεισμένων των θυρών και έτριξε τα δόντια στο Βέλγιο για τη βιασύνη…

Είναι ξεκάθαρο ότι η ΟΥΕΦΑ θέλει να παιχθεί η σεζόν και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, ακόμα κι αν φτάσουμε στον Αύγουστο εξαιτίας του κορωνοϊού. Κι αυτό έγινε σαφές και από τη συνέντευξη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Αλεξάντερ Τσεφέριν στο ZDF.

Ο επικεφαλής της ΟΥΕΦΑ φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο και το φαινόμενο του Βελγίου, όπου βιάστηκε να αποφασίσει την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος… «Δεν είναι αυτός ο δρόμος. Δεν μπορείς από τη μια να ζητάς βοήθεια και μετά να ενεργείς έτσι. Πρέπει να το πω: Οι Βέλγοι και όσοι σκέφτονται να κάνουν το ίδιο ρισκάρουν τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα τη νέα σεζόν», είπε χαρακτηριστικά στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Τσεφερίν, όμως, έδειξε πως θα γίνουν τα εναπομείναντα ματς όταν ηρεμίσει η κατάσταση με την πανδημία, δείχνοντας πως η λύση είναι οι κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο χωρίς θεατές. Αλλά από την άλλη είναι καλύτερο να παιχτεί χωρίς θεατές και να υπάρχει στην τηλεόραση, από το να μην παιχτεί καθόλου».

Μοιραστείτε το: