28/05/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 - 18:47

Το «ευχαριστώ» της SL2 - FL και το μήνυμα ενότητας!

Η διοργανώτρια της δεύτερης και της τρίτης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας δεν λησμόνησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε κυβέρνηση και Αυγενάκη για τα μέτρα στήριξης

Το ποδόσφαιρο εντάχθηκε στους πληγέντες από την πανδημία και είναι μέσα στα μέτρα στήριξης. Η Ένωση Σούπερ Λίγκα 2 - Football League αναγνώρισε αυτή την θετική εξέλιξη, που ήρθε μετά από σχετικό ης αίτημα και ευχαρίστησε τόσο την κυβέρνηση όσο και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Από εκεί και πέρα, η διοργανώτρια δεύτερης και της τρίτης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας παράλληλα έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες ώστε να μείνουν ενωμένοι και φυσικά μέσα στο σπίτι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της SL2 - FLτην Παρασκευή (3/4) αναφέρει τα εξής:

«Σε μια περίοδο που ολόκληρος ο πλανήτης και κατ' επέκταση η παγκόσμια αθλητική κοινότητα δοκιμάζονται από την πρωτοφανή μάστιγα του Covid 19, είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους τους φορείς, συλλόγους, αθλητές και τις οικογένειες τους να βιώνουν έμπρακτα κάθε δυνατή υποστήριξη από το κράτος που ζουν.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την υπαγωγή των αθλητών και των μελών μας στα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να σημειώσουμε την πιο σημαντική νίκη! Μένουμε ενωμένοι, μένουμε δυνατοί, μένουμε σπίτι!».

Μοιραστείτε το: