28/05/2020
Μπάσκετ | Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 - 13:29

Στάζει... μέλι για Αυγενάκη ο ΠΣΑΚ

Εκτιμά τις προσπάθειες του υφυπουργού Αθλητισμού να βοηθήσει τους αθλητές και εν μέσω κορωνοϊού

Οι αθλητές εντάχθηκαν τελικά στα μέτρα στήριξης, αφού ο αθλητισμός πλήττεται επίσης από τον κορωνοϊό.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Λευτέρη Αυγενάκη για την πρωτοβουλία του, ενώ γενικότερα σημείωσε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του για τους αθλητές.

Όσον αφορά τις συζητήσεις με τους ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ για τα συμβόλαια, συνεχίζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θέλει να εκφράσει δημόσια την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Είναι από τις ελάχιστες φορές, που ένας άνθρωπος με θεσμικό ρόλο στο χώρο του αθλητισμού, στέκεται τόσο πολύ κοντά στους αθλητές. 

Ο κύριος Αυγενάκης έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του για όλους τους αθλητές, ακούει τους προβληματισμούς τους και προσπαθεί να δώσει λύση σε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί. 

Έτσι έγινε και με την περίπτωση του Συνδέσμου μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, συμπεριέλαβε με δίκη του πρωτοβουλία όλους τους αθλητές, ανάμεσα στους οποίους είναι φυσικά και οι καλαθοσφαιριστές - μέλη του ΠΣΑΚ. 

Επίσης, έγινε μεγάλη προσπάθεια να συμπεριληφθούν και οι αθλητές της Α2 αλλά και των μικρότερων κατηγοριών, όμως αυτό ήταν ανέφικτο. Ωστόσο, τα δεδομένα θα αλλάξουν από τη νέα σεζόν, αφού έχει δημιουργηθεί ένας ισχυρός δίαυλος επικοινωνίας και υπάρχει κατανόηση από όλες τις πλευρές. 

Οι συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ συνεχίζονται και ευελπιστούμε πως αυτό το δύσβατο μονοπάτι που διανύουμε, θα βγάλει πιο δυνατό το ελληνικό μπασκετ».

 

Μοιραστείτε το: