31/05/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 - 12:12

Χασάν: «Μου λείπετε πραγματικά και ελπίζω να σας δω σύντομα στο Καραϊσκάκη» (video)

Ο άσος του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους να παραμείνουν σπίτι και ασφαλείς

Στο... σπίτι περνούν αναγκαστικά τον χρόνο τους και οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν.

Παρόλα αυτά, δεν ξεχνούν την ομάδα και τους φιλάθλους, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Την Πέμπτη (2/4) σειρά πήρε ο Αχμέντ Χασάν που ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να παραμείνει ασφαλής στο σπίτι του, μέχρι να βρεθούν και πάλι όλοι μαζί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Γεια σε όλους. Θέλω πραγματικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Τους ιατρούς, τους νοσηλευτές, όλους όσους κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να βοηθήσουν τους άλλους.

Δεύτερον, θέλω να πω σε όλους εμάς να είμαστε πειθαρχημένοι αυτές τις κρίσιμες μέρες. Είναι περίεργο και παράξενο για όλους, όμως πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες, να μείνουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε και να βγαίνουμε μόνο όταν είναι επείγον.

Επίσης, θέλω να σας πω ότι μου λείπετε όλοι στην ομάδα, στο γήπεδο. Θέλω να σας δω, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα, στο Καραϊσκάκη και είμαι σίγουρος ότι σύντομα όλα θα είναι όπως ήταν πριν. Μου λείπετε πραγματικά και ελπίζω να σας δω σύντομα στο Καραϊσκάκη.

Μείνετε σπίτι και μείνετε ασφαλείς! Αντίο», λέει χαρακτηριστικά.

 

Μοιραστείτε το: