04/06/2020
Ελλάδα | Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 - 19:14

Χαρδαλιάς: «Δεν θα ανεχτούμε τη στάση των απερίσκεπτων...» (video)

Δεν είναι θέμα μαγκιάς αλλά ζήτημα ευθύνης, είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη για τους... ασκόπως μετακινούμενους * Σε καραντίνα για 14 ημέρες η Φούστανη Εξαπλατάνου στην Έδεσσα * Δείτε τις ανακοινώσεις

Ικανοποιημένος από τη στάση που κρατά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στο μέτρο της άσκοπης απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού δήλωσε την Τετάρτη (1/4) ο Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά δεν έκρυψε και τη δυσαρέσκειά του για τους παραβάτες.

Μάλιστα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την πορεία της πανδημίας, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι η συμπεριφορά τους δεν θα γίνει ανεκτή και ότι δεν είναι θέμα μαγκιάς, αλλά ζήτημα ευθύνης να μην επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές.

«Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης είμαστε η "δημοκρατία της πειθούς". Κάποιοι λίγοι συνεχίζουν να αδιαφορούν. Η αυστηρότητά μας είναι για αυτούς. Δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν και η προσπάθειά μας θέλουμε να έχει αποτέλεσμα. Μετράμε μέρες και εβδομάδες για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω.

Όμως προειδοποιούμε αυτούς που δεν μας ακούν, τους ελάχιστους αδιάφορους και απερίσκεπτους ότι δεν θα ανεχτούμε τη στάση τους. Δεν είναι θέμα μαγκιάς, αλλά ζήτημα ευθύνης να μην επιτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές. Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω», ανέφερε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι τίθεται σε καραντίνα από τις 20.00 της Τετάρτης και για 14 ημέρες η δημοτική ενότητα Φούστανης Εξαπλατάνου στην Έδεσσα λόγω υψηλού επιδημιολογικού φορτίου.

- ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ με τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας

Μοιραστείτε το: