28/05/2020
Ελλάδα | Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 - 20:52

Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά... (video)

Αυτό τόνισε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Χαρούλα Απαλαγάκη, κάνοντας έκκληση να μην κάνουν ουρές οι πολίτες στα καταστήματα εν μέσω κορωνοϊού * Δείτε τι είπε

Έκκληση στους πολίτες να μην συνωστίζονται στις τράπεζες έκανε την Τρίτη (31/3) η εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Χαρούλα Απαλαγάκη.

Μετά τις μεγάλες ουρές που παρατηρήθηκαν το πρωί στα τραπεζικά καταστήματα, η Χ. Απαλαγάκη έδωσε το «παρών» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον κορωνοϊό, λέγοντας σχετικά: «Η σημερινή εικόνα δεν δικαιολογείται μετά τα μέτρα και την πρόνοια που έχει λάβει το τραπεζικό σύστημα. Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά.

Είναι σαφές ότι η εξυπηρέτησή μας θα πρέπει να γίνει με αυστηρή προσήλωση των μέτρων που έχουν ληφθεί. Χρειαζόμαστε μια πειθαρχημένη ελευθερία για να έχουμε μελλοντικά μια πλήρη ελευθερία».

Είπε επίσης ότι η τεχνολογία αποτελεί σύμμαχο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι πληρωμές που μπορούν να γίνουν ψηφιακά έγιναν με ουρές, αδικώντας αυτά τα εργαλεία που μας δίνει η τεχνολογία», ενώ έδωσε έμφαση και στην ανάγκη προστασίας των εργαζομένων στα τραπεζικά καταστήματα.

Τέλος, δήλωσε: «Κάνουμε έκκληση στους πολίτες, διαβεβαιώνουμε τους ανθρώπους που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία ότι θα είμαστε κοντά τους να τους εξυπηρετήσουμε».

- ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ τι είπε η εκπρόσωπος των τραπεζών

Μοιραστείτε το: