30/11/2020
Ισπανία | Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 - 21:48

Δέχθηκαν το... γερό ψαλίδι στους μισθούς τους οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

Εκνευρισμένος ο Μέσι με κάποιους από τη διοίκηση των Καταλανών

Aποδεκτό έκαναν το αίτημα της διοίκησης οι παίκτες της Μπαρτσελόνα σχετικά με περικοπή του 70% των μισθών τους λόγω του κορωνοϊού.

Την απόφαση των ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε τη Δευτέρα (30/3) ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό αστέρα να τονίζει ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα φροντίσουν να πάρουν οι υπάλληλοι της ομάδας το 100% των χρημάτων τους για όσο διαρκεί η αναστολή της αθλητικής δραστηριότητας.

Ο 33χρονος άσος, πάντως, τα έβαλε και με κάποιους από τη διοίκηση των Καταλανών, αναφέροντας ότι διέδιδαν πως οι ποδοσφαιριστές είναι αρνητικοί στις μειώσεις, κάτι που δεν ίσχυε.

«Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τη στάση των παικτών της Μπαρτσελόνα στην περίοδο αυτής της κρίσης.

Πρώτον, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως από την πρώτη στιγμή πρόθεσή μας ήταν να αποδεχτούμε μείωση στους μισθούς μας κατανοώντας πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη συνθήκη και όντας εκείνοι που πάντα βοηθούσαμε το κλαμπ όσες φορές μας ζητήθηκε. Αρκετές φορές το κάναμε και με δική μας πρωτοβουλία, όταν το κρίναμε αναγκαίο ή σημαντικό.

Δεν σταματά όμως ποτέ να μας εκπλήσσει ότι κάποιοι μέσα από την διοίκηση προσπάθησαν να μας αφήσουν εκτεθειμένους και να μας ασκήσουν πίεση για να κάνουμε κάτι που από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι θα κάνουμε. Αν η συμφωνία άργησε μερικές μέρες, ήταν επειδή αναζητούσαμε μια φόρμουλα για να βοηθήσουμε το κλαμπ και τους υπαλλήλους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο Μέσι σε ανάρτησή του στα social media.

Μοιραστείτε το: