28/05/2020
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 - 15:44

Nova: «Χωρίς καμία ρεαλιστική βάση τα σενάρια για αύξηση των ομάδων της ΣΛ1 σε 16»

Εντελώς κάθετοι στην Κάντζα με τη φημολογία των τελευταίων ημερών

Ούτε να ακούν δεν θέλουν στη Nova για πιθανή αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 1 σε 16 από τη σεζόν 2020-2021, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχεί η εν λόγω φημολογία και στο συνδρομητικό κανάλι είναι παντελώς αντίθετοι.

Όπως, μάλιστα, σημείωναν τη Δευτέρα (30/3) στελέχη του, τα σενάρια είναι εκτός πραγματικότητας και οικονομικού ρεαλισμού.

Στο κανάλι της Κάντζας έλεγαν χαρακτηριστικά:

1. Τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το τηλεοπτικό μέλλον αρκετών από τις 14 ΠΑΕ της Super League 1 και για τη νέα σεζόν,  σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι τελείως άστοχες και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση οποιεσδήποτε προτάσεις, σκέψεις και σενάρια που αναφέρονται σε αύξηση των ομάδων σε 16.

2. Τα οικονομικά δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί στην Ελληνική ποδοσφαιρική αγορά τα τελευταία χρόνια μάλλον επιβάλλουν περαιτέρω μείωση των ομάδων σε 12 αντί για αύξηση τους σε 16, σύμφωνα και με τους ρεαλιστικούς οικονομικούς όρους της αγοράς στην Ελλάδα του 2020.

3. Κατά συνέπεια, μη γνωρίζοντας ακόμα τις συνέπειες του φονικού ιού στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία, όσοι ασχολούνται με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχουν πρωταρχικό τους μέλλημα την οικονομική επιβίωση του της Super League 1.

4. Πάγια επιδίωξη της Nova παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να έχει αυξημένο αγωνιστικό και εμπορικό ενδιαφέρον, προκειμένου οι φίλαθλοι να ενδιαφέρονται να το παρακολουθούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι στον κλάδο του ποδοσφαίρου να μπορούν να αντλούν εμπορικό όφελος από αυτό, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς να χρειάζονται να απλώνουν το χέρι για βοήθεια στον εκάστοτε Υφυπουργό Αθλητισμού.

Μοιραστείτε το: