04/06/2020
Ελλάδα | Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 - 14:08

O Μητσοτάκης ζητά από βουλευτές της Ν.Δ. και υπουργούς να δώσουν το 50% των μισθών τους

Για να ενισχύσουν τον ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό

 Η ελληνική οικονομία βιώνει μεγάλη κρίση λόγω του κορωνοϊού, με τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες, ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να πλήττονται ιδιαίτερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τους υπουργούς και υφυπουργούς να δείξουν έμπρακτα ότι συνειδητοποιούν το τί συμβαίνει και να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους.

Με ανάρτησή του, λοιπόν, τη Δευτέρα (30/3) τους καλεί να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους για τους επόμενους δύο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για τον κορωνοϊό!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Μοιραστείτε το: