03/06/2020
Ελλάδα | Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 - 19:50

Χαρδαλιάς: «Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων για το Πάσχα» (videos)

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ζήτησε από τους πολίτες να μην βρίσκουν δικαιολογίες, προκειμένου να αψηφούν το μέτρο της άσκοπης απαγόρευσης κυκλοφορίας * Δείτε τι είπε για τα... κατεστραμμένα υδραυλικά, αλλά και τις απαντήσεις Τσιόδρα για τη μεφλοκίνη

Είναι δεδομένο πλέον πως το μέτρο της άσκοπης απαγόρευσης κυκλοφορίας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη εβδομάδες και σίγουρα θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το Πάσχα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε την Κυριακή (29/3) ο Νίκος Χαρδαλιάς, η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την έξοδο των πολιτών προς τα χωριά τους εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων».

Παράλληλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ζήτησε μεγαλύτερη υπευθυνότητα, κάνοντας λόγο για δικαιολογίες που βρίσκουν οι πολίτες, ώστε να αψηφήσουν την άσκοπη απαγόρευση κυκλοφορίας.

«Είναι πολύ σημαντικό όλοι να αφήσουμε τις δικαιολογίες. Υπήρχε μία έξαρση τηλεφώνων από συμπολίτες που ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ εφευρετικότητας. Την Παρασκευή χάλασαν σε όλους τα υδραυλικά στα εξοχικά τους», είπε χαρακτηριστικά.

- ΔΕΙΤΕ στο 1ο ΒΙΝΤΕΟ τι είπε ο Χαρδαλιάς για τα... κατεστραμμένα υδραυλικά των Αθηναίων και τι ο Κοντοζαμάνης για τις επιτάξεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

-ΔΕΙΤΕ στο 2ο ΒΙΝΤΕΟ τι είπε ο Τσιόδρας για τη χρήση της μεφλοκίνης και τι ο υφυπουργός Υγείας για τους καρκινοπαθείς
Μοιραστείτε το: