28/05/2020
ΑΕΚ | Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 - 17:10

Ο Έλντερ Λόπες έδωσε το σπίτι του στους γιατρούς και νοσηλευτές της Πορτογαλίας (video)

Ο μπακ της ΑΕΚ χαρακτήρισε ήρωες όλους τους επαγγελματίες υγείας, που μάχονται εναντίον του κορωνοϊού

Σπουδαία κίνηση έκανε ο Έλντερ Λόπες, με τον άσο της ΑΕΚ να παραχωρεί το διαμέρισμα που έχει στην Πορτογαλία, ώστε να ξεκουράζονται οι επαγγελματίες υγείας της πατρίδας του, που παλεύουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Παράλληλα, ο αριστερός μπακ της Ένωσης, με μήνυμά του το Σάββατο (28/3) μέσω του ΑΕΚ ΤV, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους γιατρούς και νοσοκόμους, χαρακτηρίζοντάς τους ήρωες.

Αναλυτικά: «Ήθελα με αυτό το μήνυμα να στείλω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, νοσοκόμους, γιατρούς, σε όλα τα άτομα που εμπλέκονται στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνoϊού.

Όλοι εσείς είστε πάρα πολύ σημαντικοί, είστε οι πραγματικοί ήρωες. Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Όπως γνωρίζετε παραχώρησα το διαμέρισμά μου στην Πορτογαλία στους επαγγελματίες υγείας, ώστε να μπορούν να ξεκουράζονται μετά τις δύσκολες μέρες και να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τις οικογένειές τους, να μην κολλήσουν.

Έτσι παραχώρησα το διαμέρισμά μου με μεγάλη μου χαρά σε εκείνους, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Γι' αυτό είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, ώστε να τελειώσουμε με αυτόν τον ιό».

Μοιραστείτε το: