31/05/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 - 12:21

Μπουζούκης: «Ούτε το καλοκαίρι τέτοια αγωνιστική απραξία»

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για την κατάσταση ελέω κορωνοϊού και όχι μόνο σε συνέντευξή του στην «Πράσινη»

Με την αγωνιστική δράση να έχει ανασταλεί για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα λόγω κορωνοϊου, ο Γιάννης Μπουζούκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «ούτε όταν γυρίζουμε το καλοκαίρι δεν έχουμε τέτοια αγωνιστική απραξία».

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε πάντως πως «είμαστε επαγγελματίες και θα αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει», αναφορικά με την επιστροφή στη δράση.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη, και τις σχετικά πρόσφατες πιθανότητες αποχώρησης του τελευταίου λέγοντας πως «ανησύχησα, φοβήθηκα, όπως και τα άλλα παιδιά, γιατί είναι κάποιος που εμπιστευόμαστε».

Επιπλέον, ο Μπουζούκης υποστήριξε πως για να διεκδικήσει το «τριφύλλι» τον τίτλο του πρωταθλητή χρειάζεται «λίγο χρόνο ακόμα και συσπείρωση ομάδας και κόσμου», ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία, τονίζοντας πως «όταν νιώθεις ότι δεν σε σέβονται, ξενερώνεις».  

Μοιραστείτε το: