31/05/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 - 23:59

Κούγιας: «Έχουν υπογράψει αλλού 3,4 καλοί παίκτες της Παναχαϊκής»

«Ακόμα πληρώνω για την πατρινή ομάδα» τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FMΠάτρας 96.3 μίλησε την Παρασκευή (27/3) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» αναφέρθηκε και στην Παναχαϊκή και σύμφωνα με τα λεγόμενα του άλλοτε ισχυρού άνδρα των «κοκκινόμαυρων», τρεις με τέσσερις καλοί ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει σε άλλες ομάδες.

Ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει πως είναι το τοπίο στην ομάδα και χαρακτήρισε τον Γιώργο Μπάρλο ως εξαιρετικό παιδί. Παράλληλα ευχήθηκε η Παναχαϊκή να βρει την ηρεμία της και δήλωσε ότι ακόμα πληρώνει για την ομάδα βάζοντας περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του Κούγια:

«Τρεις-τέσσερις καλοί παίκτες της Παναχαϊκής έχουν υπογράψει με άλλες ομάδες. Δεν ξέρω πιο είναι το τοπίο στην Πάτρα. Ο Γιώργος Μπάρλος είναι εξαιρετικό παιδί. Είχαμε φτιάξει μαζί με τον πατέρα του το γήπεδο πριν χρόνια. Είχαν τα σκαφτικά μηχανήματα. Κάναμε φοβερή δουλειά. Είχαμε φέρει ειδικό χώμα από ποτάμια για αυτό κρατάει το γήπεδο αυτό τόσα χρόνια. Μακάρι να βρει την ηρεμία της η ομάδα. Εγώ έχω να σας πω ότι ακόμα πληρώνω για την Παναχαϊκή. Κάθε μήνα βάζω 15.000 ευρώ στις 100 δόσεις γιατί έχω επωμιστεί τα χρέη από την περίοδο Μακρή και Τσιριμπή. Βάζω περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο για αυτή την ομάδα».

Μοιραστείτε το: