28/05/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 - 22:06

Συγκλονίζει ο Λεουτσάκος: «Πέρασα 14 μέρες από τη ζωή μου διασωληνωμένος»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 - Football League μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε

Άκρως εξομολογητικός ήταν ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σε συνέντευξή του με αφορμή τον κορωνοϊό.

Μιλώντας την Παρασκευή (27/3) στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 - Football League αποκάλυψε ότι σε ηλικία 31 ετών χρειάστηκε να περάσει 14 μέρες διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας έχοντας προσβληθεί από πνευμονία.

Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος:

«Η χώρα ζει δύσκολες στιγμές και αυτό που προέχει είναι να βγούμε από αυτές. Μόλις βγούμε από αυτήν την κατάσταση με ηρεμία θα δούμε τα πράγματα και πώς θα αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις. Αυτήν την ώρα είναι πρώιμο να μιλάμε για κάτι άλλο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Πρέπει να βγούμε αλώβητοι ως άνθρωποι από αυτήν την κατάσταση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε αν θα βγούμε αλώβητοι. Το κάθε αύριο είναι διαφορετικό. Ολόκληρα χωριά μπήκαν σε καραντίνα. Πεθαίνουν άνθρωποι και δεν μπορούν να τους κηδέψουν όπως πρέπει. Προέχει η ζωή. Πρέπει να βγούμε αλώβητοι με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Ίσως αυτή η περιπέτεια μας κάνει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα ως προς το νόημα της ζωής.

Με ακούτε έτσι γιατί τα έχω περάσει και ξέρω τι σημαίνει. Το 1999 πέρασα 14 μέρες διασωληνωμένος στην εντατική από πνευμονία. Ήμουν 31 χρονών. Πέρασα άσχημες καταστάσεις. Με ένα απλό κρύωμα πήγα στον γιατρό και με διασωλήνωσαν με το "καλημέρα". Γι’ αυτό λέω ότι προέχει η ζωή. Λένε ορισμένοι ότι δεν πιάνει τους νέους. Τους πιάνει και τους παραπιάνει. Ας ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο και όλα τα άλλα θα τα βρούμε».

Μοιραστείτε το: