01/06/2020
Ελλάδα | Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 - 19:44

Χαρδαλιάς: «Το κράτος είναι έτοιμο για όποιο σενάριο, όσο ακραίο και αν είναι» (videos)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της απαγόρευσης της κυκλοφορίας άφησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη * Έρχεται νέο υγειονομικό υλικό από το εξωτερικό * Δείτε τι είπε * Τι απάντησε τόσο ο ίδιος όσο και οι Κοντοζαμάνης, Τσιόδρας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η «μάχη» εναντίον του κορωνοϊού, όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς την Παρασκευή (27/3) κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πανδημία.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραταθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Τις επόμενες ημέρες θα το δούμε. Κάθε ημέρα είναι ξεχωριστή. Δεν είναι ώρα για εικασίες και σενάρια. Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για ακραία σενάρια. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης», σημείωσε με έμφαση.

«Κάθε αναίτια μετακίνηση αποδυναμώνει την προσπάθειά μας για τον περιορισμό της πανδημίας» τόνισε επίσης και υπογράμμισε ότι «η εντατικοποιηση των ελέγχων είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν περισσότερα πρόστιμα». «Κάθε μέρα πρέπει να βγαίνουμε νικητές και ο τρόπος είναι ένας, μένουμε στο σπίτι», υπογράμμισε ο ίδιος.

Τόνισε δε πως αναμένονται στα επόμενα εικοσιτετράωρα κι άλλες ειδικές πτήσεις από διάφορους προορισμούς, με υγειονομικό υλικό.

«Κάθε μέρα πρέπει να βγαίνουμε νικητές, και ο τρόπος είναι ένας, μένουμε στο σπίτι», υπογράμμισε.

- ΔΕΙΤΕ στο 1ο ΒΙΝΤΕΟ τα όσα είπε αρχικά ο Χαρδαλιάς

- ΔΕΙΤΕ στο 2ο ΒΙΝΤΕΟ τις απαντήσεις τόσο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας όσό και των Κοντοζαμάνη, Τσιόδρα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων
Μοιραστείτε το: