04/07/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 - 00:00

Αλέν: «Με εκπλήσσει ότι κάποιοι θέλουν να σταματήσουν πρόωρα τα πρωταθλήματα»

Αυτό τόνισε ο Γάλλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Για τη ζωή στην Ελλάδα σε μέρες καραντίνας λόγω του κορωνοϊού μίλησε ο Μπόμπι Αλέν, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να δηλώνει έκπληκτος με όσους θέλουν να μπει πρόωρο τέλος στα πρωταθλήματα.

«Ήταν κάτι υποχρεωτικό και σωστό. Αυτό που με εκπλήσσει είναι πως κάποιοι θέλουν να σταματήσουν πρόωρα τα πρωταθλήματα. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον ιό. Προφανώς και όλοι θέλουμε.

Αποφεύγω επαφές και προσέχω. Έχει ειπωθεί κάτι για περιορισμό στο σπίτι για έναν μήνα αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι μόνο για τόσο», είπε την Πέμπτη (26/3) σχετικά με τα μέτρα και την παύση της δράσης ο Γάλλος γκολκίπερ στην ιστοσελίδα της πατρίδας του madeinfoot.

Από εκεί και πέρα, ανέφερε:

Για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση με τον κορωνοϊό και την καραντίνα: «Πνευματικά είναι κάτι δύσκολο. Δεν είναι τόσο εύκολο».

Για την οικογένειά του: «Η οικογένειά μου και η σύντροφός μου είναι στην Γαλλία. Σε μία τέτοια περίοδο θέλεις να είσαι κοντά σε όσους αγαπάς. Πάντα αναρωτιέσαι εάν είναι καλά. Κάνεις πολλές ερωτήσεις στο μυαλό σου. Ελπίζω όλα αυτά να τελειώσουν σύντομα και να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι. Έχω την ελπίδα αυτή».

Για τον τρόπο άσκησής του: «Για εμάς τους γκολκίπερ είναι πιο δύσκολο γιατί χρειαζόμαστε μπάλα και πρέπει να κάνουμε ασκήσεις με εξόδους και βουτιές. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε αυτήν την φάση. Για τους άλλους παίκτες με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και ένα χαλάκι είναι πιο απλό και εύκολο. Θα ήθελα να μπορώ να δουλέψω στις εξόδους μου και στο πως πέφτω αλλά δεν γίνεται αυτό. Προσπαθώ να ασκούμαι πάντως και υπάρχει πρόγραμμα για εμάς».

Για το πώς περνάει τον χρόνο του: «Υπάρχει το Netflix και το playstation. Νομίζω πως για όλους μας είναι το ίδιο (γέλια). Επίσης προσπαθώ να διαβάζω αρκετά».

Για τις προβληματικές συμπεριφορές: «Ναι, δεν μου άρεσε αυτό που είδα στην Γαλλία με ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων που δεν καταλάβαιναν και θεωρούσαν ότι ήταν αστείο όλο αυτό. Και στην Ελλάδα ορισμένοι πήγαν σε παραλίες και μετά σωστά η κυβέρνηση πήρε πιο αυστηρά μέτρα. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα σωστά βήματα και να προσαρμοστούμε».

Για την αγωνιστική δράση και το ενδεχόμενο φιλικών: «Φιλικά παιχνίδια; Όχι δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν σε αυτή τη φάση. Εάν με ρωτάτε πάντως τα φιλικά θα βοηθούσαν γιατί όταν και εφόσον μπορέσουμε να ξεκινήσουμε θα είναι σαν μία νέα σεζόν. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάιο μήπως και μπορέσουμε να αρχίσουμε ξανά. Έχει τονιστεί πως λόγω ζέστης μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση».

Μοιραστείτε το: