01/04/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 - 22:27

Μαντζανάς: «Θέλουμε κάθε χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας να είναι και καλύτερη...»

Το αφεντικό των Θεσσαλών ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στην ομάδα του, που έγινε 90 ετών

Τα 90 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο Απόλλων Λάρισας φέτος και επρόκειτο να υπάρξει γιορτή γι'αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΠΑΕ, κάτι που αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού.

Ο μεγαλομέτοχος, πάντως, της θεσσαλικής ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα την Πέμπτη (26/3), καθώς, πέρα από τα χρόνια πολλά που ευχήθηκε στην ομάδα του, τόνισε ότι στόχος είναι οι «κυανόλευκοι» να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, δήλωσε στην επίσημη σελίδα των Θεσσαλών στο facebook: «Ο Απόλλων Λάρισας συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια ζωής και φυσικά αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους του.

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και ενώ είχαν προγραμματισθεί τα εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων γραφείων της ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης, όπου θα γιορταζόταν και τα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής εταιρείας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς στέλνει το δικό του μήνυμα, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Βιώνουμε πρωτοφανή γεγονότα για την ανθρωπότητα και προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου, θέλω να δώσω το στίγμα της στήριξης μας, σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα 90 χρόνια από την "γέννηση" του συλλόγου μας.

Η συγκυρία είναι δύσκολη αλλά όλοι μαζί πιστεύω να το ξεπεράσουμε και να γυρίσουμε υγιείς στα γήπεδα, όπου θα απολαμβάνουμε και πάλι την ομάδα της καρδιάς μας.

Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια που ηγούμαι της προσπάθειας τυγχάνει να έχει συνεχώς ανοδική πορεία, που την έχει σταθεροποιήσει στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας, την Super League 2.

Το όραμα μας, για τον δικό μας Απόλλωνα, δεν σταματάει όμως εδώ. Θέλουμε κάθε χρονιά να είναι και καλύτερη. Στο πέρασμα του χρόνου, ο Απόλλωνας δημιούργησε και εχθρούς αλλά και φίλους, όπως συμβαίνει σε κάθε ζώντα οργανισμό. Χαρές και λύπες, νίκες και ήττες, είναι όλες στο πρόγραμμα της ποδοσφαιρικής ζωής και όχι μόνο.

Παρόλα αυτά προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο, έχοντας μεγάλο αίσθημα βεβαιότητας για αυτά που πρεσβεύουμε και υψηλό φρόνημα.

Η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης, οι Παλαίμαχοι αλλά και οι φίλαθλοι της Λάρισας που αναγνωρίζουν τις ειλικρινείς προσπάθειες μας, είναι βέβαιο ότι θα σταθούν αρωγοί και όλοι μαζί ενωμένοι, στην συνέχιση της πορείας μας, προς τη μόνιμη καταξίωση στα υψηλά κλιμάκια της εγχώριας ποδοσφαιρικής μας πραγματικότητας.

Χρόνια Πολλά λοιπόν στον σύλλογο μας, που έχει πολλά να προσφέρει ακόμη, στο λαρισινό και κατ' επέκταση ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Αχιλλέας Σακελλαρίου ανέφερε: «Η κληρονοµιά είναι αναμφισβήτητα πολύ µεγάλη. Υποχρέωσή μας, είναι να συνεχίσει ο Απόλλωνας στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναμφίβολα μεγάλη όμως είναι και η ευθύνη για να µεταλαµπαδευτούν στις επόµενες γενιές τα ιδανικά του ιστορικού συλλόγου μας. Για όλους εμάς στην ΠΑΕ αλλά και γενικότερα, ο Απόλλωνας είναι οικογένεια. Η δική µας οικογένεια. Έτσι λοιπόν ποτέ δεν θα σταµατήσουμε να οραματιζόμαστε μαζί του, το καλύτερο. Ποτέ δεν θα το βάλουµε κάτω. Συνεχίζουµε να παλεύουμε, να μοχθούμε αλλά και να ονειρευόµαστε γιατί για εμάς, είναι τρόπος ζωής. Χρόνια Πολλά στον Απόλλωνα μας και να τα εκατοστίσει (και όχι μόνον)...».

Μοιραστείτε το: