06/06/2020
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 - 20:25

Μπράνκο: «Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Ιούνιο»

Ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» μίλησε για τις τηλεδιασκέψεις που γίνονται λόγω του κορωνοϊού

Κλεισμένος στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού είναι και ο Μάριο Μπράνκο, με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να συνεχίζει τη δουλειά του με όποιον τρόπο μπορεί.

Μιλώντας την Τετάρτη (25/3) στην «Α Βola», ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στις τηλεδιασκέψεις που κάνουν οι «ασπρόμαυροι» για να διαχειρίζονται τα θέματα της ομάδας τους, με τον ίδιο να δηλώνει ότι έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο.

«Στον ΠΑΟΚ έχουμε ανεπτυγμένο το τμήμα της τεχνολογίας και πραγματοποιούμε καθημερινές τηλεδιασκέψεις, για να αποφασίσουμε πώς να διαχειριστούμε την τρέχουσα κρίση για να βρούμε λύσεις για όλα τα πιθανά σενάρια.

Η προτεραιότητά μου ήταν να έρθω σε επαφές με άλλους αθλητικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων για να μελετήσω την τρέχουσα κατάσταση. Δηλαδή, αν τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν ή αν υπάρχει παράθυρο να επεκταθούν οι ημερομηνίες και πώς αυτό θα επηρεάσει την επόμενη σεζόν. Το δικό μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο», είπε ο Μπράνκο.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που συμβαίνει στην Πορτογαλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο με ανησυχεί. Νιώθεις ανήμπορος όταν είσαι μακριά από τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου. Έχω επαφή με την οικογένειά μου μέσω του ίντερνετ.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δουλεύω στο εξωτερικό αλλά ποτέ δεν είχα να δω την οικογένειά μου περισσότερο από ένα μήνα, καθώς είτε ταξίδευα εγώ στην Πορτογαλία είτε έρχονται για να μείνουν μαζί μου στη Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες.

Τώρα λόγω κορωνοϊού θα σπάσω ρεκόρ του χρόνου που έχω να τους δω. Είμαι κλεισμένος στο σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δέχομαι την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία ευτυχώς έλαβε γρήγορα αυτά τα μέτρα».

Μοιραστείτε το: