06/06/2020
ΠΑΟΚ | Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 - 23:14

Παύλα αντί για πρωταθλητή θέλει ο Μπαλτάκος...

Τι είπε ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ για τα υπομνήματα σχετικά με την έφεση για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη

Έτσι τον συμφέρει κι έτσι τα βλέπει... Ο Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας την Τρίτη (24/3) στο Metropolis 95,5, υποστήριξε ότι δεν είναι εφικτό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού και πως δεν θα πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής, αλλά να μπει μια... παύλα.

«Είναι δύσκολο, καθώς δεν ξέρω εάν βγαίνουν οι Κυριακές πλέον. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια αλλά και η θερμοκρασία στην Ελλάδα που δεν θα επιτρέπει τη διεξαγωγή των αγώνων.

Εάν αρχίσει τις 30 του Απρίλη, το βλέπω δύσκολο για τεχνητούς λόγους. Πρωταθλητής δεν θα μπορεί να υπάρξει. Θα μπει παύλα», είπε ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα υπομνήματα που κατατέθηκαν σχετικά με την έφεση για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, λέγοντας σχετικά: «Στάλθηκαν τέσσερα υπομνήματα, ένα για την έφεση του ΠΑΟΚ, ένα για την έφεση, ένα για την παρέμβαση του Ολυμπιακού και ένα για την παρέμβαση της Λάρισας. Αναπτύξαμε με ένα υπόμνημα 60 σελίδων τους λόγους για τους οποίους έγινε έφεση.

Έχει γίνει λάθος και δεν ασκήθηκε δίωξη από τον Αθλητικό Εισαγγελέα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και τώρα. Με βάση το δίκαιο της OYEΦΑ δεν υπάρχει η πολυiδιοκτησία. Δεν βλάπτεται ο ΠΑΟΚ εάν ασκήσει δίωξη ο Εισαγγελέας με βάση το δίκαιο αυτό.

Σαφώς είμαι πιο αισιόδοξος. Διαφορετικά βλέπουν τα πράγματα τρεις Εφέτες και μια μόνο Πρωτοδίκης. Είναι τελείως διαφορετικό. Θα μπορούσα να σας πω εάν παιζόταν ποδόσφαιρο πότε θα βγει η απόφαση. Δεν υπάρχει βιασύνη πια. Πιστεύω ότι θα πάρει λίγο παραπάνω».

Μοιραστείτε το: