06/06/2020
ΠΑΟΚ | Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 - 14:12

Ο Φερέιρα περιμένει από την ΟΥΕΦΑ να ακυρώσει τα πάντα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν βλέπει τον τρόπο να συνεχιστεί η σεζόν

Τα πάντα έχουν «παγώσει» ελέω κορωνοϊού, με τις ομάδες να περιμένουν οριστικές αποφάσεις και από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, πάντως, δεν βλέπει τρόπο να συνεχιστούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και, όπως είπε, όπως όλοι περιμένει η ΟΥΕΦΑ «να βρει το κουράγιο και να ακυρώσει όλες τις διοργανώσεις».

Πάντως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να εξάρει τα αντανακλαστικά της Ελλάδας και τα μέτρα που πήρε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «A' Bola»:

«Αρχικά, πρέπει να εξάρω την ετοιμότητα των ελληνικών αρχών που έχουν αφήσει μόνο τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ ανοιχτά. Χθες, τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά. Πρέπει να έχουν επίσημη εξουσιοδότηση και να δικαιολογούμε τον λόγο για τον οποίον βγαίνουμε εκτός σπιτιού. Τι συμβαίνει στην Ιταλία και την Ισπανία που είναι μεγαλύτερες χώρες; Είναι ντροπή! Η Ελλάδα, σε αυτό το σημείο έχει παραδειγματική συμπεριφορά».

Για την οικογένειά του: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ευτυχώς υπάρχει η τεχνολογία, τα τηλέφωνα που μου επιτρέπουν να είμαστε σε επαφή με αυτούς, τους φίλους και τους παίκτες. Έχω δημιουργήσει μια καινούρια καθημερινή ρουτίνα. Έχω ένα πρόγραμμα προπόνησης, μετά διαβάζω, μετά ετοιμάζω το φαγητό μου. Το απόγευμα θα δω κάποια ταινία, αλλά κυρίως ντοκιμαντέρ».

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση: «Πώς είναι δυνατόν, αν οι προπονήσεις ξεκινήσουν σε 15 μέρες, να είμαστε μετά ανταγωνιστικοί; Θα υπάρχουν 10 ματς σε έναν μήνα; Αν γίνει αυτό, θα θέσω σε κίνδυνο την επόμενη σεζόν. Αυτοί που αποφασίζουν θα πρέπει να ακούσουν τους παίκτες και τους προπονητές. Όλοι περιμένουμε την ΟΥΕΦΑ να βρει το κουράγιο και να ακυρώσει όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί συνολικά».

 

Μοιραστείτε το: