06/06/2020
Βόλεϊ | Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 - 22:24

Παράταση έως τις 30 Απριλίου για την αναστολή στην Α1 βόλεϊ

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση για την τηλεδιάσκεψη με την ΕΣΑΠ

Σε αντίθεση με τις ομάδες της Basket League αυτές της Α1 βόλεϊ δεν θέλουν ακόμα να πάρουν απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού.

Έγινε τη Δευτέρα (23/3) τηλεδιάσκεψη με την ΕΣΑΠ και αποφασίστηκε να παραταθεί η αναστολή του πρωταθλήματος έως τις 30 Απριλίου, όταν και θα επανεξεταστεί το θέμα ανάλογα με τις τότε εξελίξεις.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση: «Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανάλογα με τις εξελίξεις και την αναμενόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του αρμόδιου Υφυπουργού σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, θα ληφθούν άμεσα και αντίστοιχες αποφάσεις.

Αποφασίστηκαν ακόμα:

1. Η τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των ΤΑΑ για την συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων.

2. Η συνέχιση της πετυχημένης πρωτοβουλίας της Ε.Σ.Α.Π., για συνεχείς επαφές μεταξύ λιγκών, ομοσπονδιών, επαγγελματιών αθλητών, διεθνών αθλητικών αρχών και φυσικά της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση των κάθε μορφής προβλημάτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού».

Μοιραστείτε το: