03/06/2020
Άλλα αθλήματα | Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 - 20:25

Τα κλειστά Λεωφόρου και Πυλαίας στη διάθεση της Πολιτείας

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού * Οι ανακοινώσεις από Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Σημαντικές κινήσεις προέκυψαν τη Δευτέρα (23/3) από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, θέτοντας στη διάθεση της Πολιτείας το κλειστό της Λεωφόρου και το κλειστό της Πυλαίας αντίστοιχα για οτιδήποτε χρειαστεί στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Από πλευράς «πράσινων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, μέσω της οποίας θέτει στη διάθεσή τους το κλειστό της Λεωφόρου “Παύλος Γιαννακόπουλος” για οποιαδήποτε χρήση εκείνοι κρίνουν αναγκαία».

Ενώ η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» είναι η ακόλουθη: «Ο ΠΑΟΚ, με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το οποίο τον διακρίνει, ανακοινώνει, ότι διαθέτει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου PAOK Sports Arena, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην ελληνική πολιτεία προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει, αν και εφόσον χρειαστεί, και κατά την δική της κρίση, για τις ανάγκες αντιμετώπισης του φονικού ιού ο οποίος μαστίζει την ανθρωπότητα και ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πανδημία.

Στις μέρες τις οποίες περνούμε το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συλλογικής και ατομικής, είναι αυτό το οποίο πρέπει να χαρακτηρίζει τις πράξεις και τις ενέργειες όλων μας. Δεν είναι καιρός για λόγια, μόνο έργα! Μείνετε σπίτι, προστατέψτε την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Μοιραστείτε το: