03/06/2020
Εθνικές ομάδες | Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 - 23:46

Φαν’τ Σιπ: «Να παίξουμε τον Ιούνιο για να… έχουμε νικήσει τον ιό»

Το μήνυμα ελπίδας του Ολλανδού τεχνικού της Εθνικής μας ομάδας

Το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό έστειλε την Κυριακή (22/3) ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας Τζον Φαν΄τ Σιπ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ευχήθηκε να μπορέσει η Εθνική ομάδα να παίξει τον Ιούνιο δίνοντας το μήνυμα ελπίδας καθώς αν συμβεί αυτό τότε θα έχει γίνει μία τεράστια πρόοδος και θα έχει νικηθεί ο ιός, όπως και το δικαίωμα στην επανέναρξη της… κανονικής ζωής και της εργασίας.

Προς το παρών όπως δήλωσε αυτό που αποτελεί προτεραιότητα είναι η προστασία και η ασφάλεια όλων μας, για το πιο βασικό αγαθό που είναι η υγεία.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο Φαν΄τ Σιπ:

«Το βασικότερο αγαθό είναι η υγεία και αποτελεί προτεραιότητα η προστασία και η ασφάλεια όλων. Κατά συνέπεια αποφασίστηκε αυτό που έπρεπε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να μαζευτούμε, να δουλέψουμε και να παίξουμε τον Ιούνιο, γιατί αυτό θα σημαίνει -πάνω από όλα- ότι κάναμε τεράστια πρόοδο, νικήσαμε τον ιό και κερδίσαμε το δικαίωμα να επαναρχίσουμε την ζωή μας και την εργασία μας. Υπ' αυτές τις συνθήκες το ποδόσφαιρο θα μπορεί να αποτελέσει και πάλι το κορυφαίο θέαμα και την πιο αγαπημένη συνήθεια και διασκέδαση, τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για τους παίκτες μας».

Μοιραστείτε το: