06/06/2020
ΑΙΓΑΛΕΩ | Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 - 23:15

Δουφεξής: «Σαν να βλέπεις ταινία επιστημονικής φαντασίας»

Τι ανέφερε σε συνέντευξή του ο τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω * «Mε Γράφα έχουμε κάνει πορεία πρωταθλητισμού», τόνισε

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το Σάββατο (21/3) στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω, Παναγιώτης Δουφεξής ο οποίος μίλησε τόσο για την κατάστασή που βιώνει η χώρα μας λόγω του κορωνοϊού, όσο και για αγωνιστικά θέματα.

Αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού τον χαρακτήρισε ως εφιάλτη και ανέφερε ότι είναι σαν να βλέπει ταινία επιστημονικής φαντασίας. Παράλληλα στάθηκε αισιόδοξος ότι με τα μέτρα της Κυβέρνησης σύντομα θα τελειώσουν όλα.

Ο Παναγιώτης Δουφεξής μίλησε και για το πρόεδρο του «Σίτι» Γιάννη Παλτόγλου τον οποίο χαρακτήρισε «κόσμημα» για το ποδόσφαιρο και τόνισε ότι η θέση του Αιγάλεω είναι στη Σούπερ Λίγκα 1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δουφεξή:

«Προέχει η υγεία του κόσμου, ωστόσο αυτό που ζούμε είναι ένας εφιάλτης. Νομίζω ότι βλέπω ταινία επιστημονικής φαντασίας! Όμως είμαι αισιόδοξος ότι με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση αυτός ο εφιάλτης θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.

Ευελπιστώ ότι μέσα με τέλη Μαΐου να γίνουν οι υπόλοιπες αγωνιστικές που απομένουν και να κριθούν όλα στο γήπεδο! Το Αιγάλεω έχει έναν πρόεδρο (οικογένεια Παλτόγλου) που είναι "κόσμημα" για το ποδόσφαιρο! Η θέση του Αιγάλεω είναι στη Super League.

Με τον ερχομό του Θωμά Γράφα, έχουμε κάνει πορεία πρωταθλητισμού και θέλω να τον ευχαριστήσω από καρδιάς, διότι νομίζω ότι είναι προπονητής μεγαλύτερης κατηγορίας!

Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση και να ενωθούν Super league 2 με Football League ούτως ώστε να δημιουργηθούν δύο όμιλοι των 14 ή 16 ομάδων.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνω ότι είναι σημαντική η βοήθεια του προέδρου της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στις ομάδες!

Το φετινό πρωτάθλημα της Football League θεωρώ ότι είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων!

Κλείνοντας εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και σύντομα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο που ζούμε!».

Μοιραστείτε το: