25/05/2020
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 - 23:31

Στηρίζουν τη φοιτητική αιμοδοσία οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Γιάννινα

Η διαδικασία θα γίνει σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Χατζηκώστα»

Σε μία άκρως αξιέπαινη πρωτοβουλία θα προχωρήσει το Σάββατο (21/3) ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα καθώς θα στηρίξει την εθελοντική αιμοδοσία της ΦΟΕΑ.

Πρόκειται για αιμοδοσία της φοιτητικής ομάδας η οποία θα γίνει σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στα Παλιά Σφαγεία στη διεύθυνση Ακτή Μιαούλη & Μετσόβου.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ καλούν τα μέλη του συνδέσμου, αλλά και τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για το καλό όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: «Οι μέρες που περνάμε εκτός από πρωτόγνωρες, είναι και εξαιρετικά δύσκολες με την καθημερινότητα μας να αλλάζει ριζικά και να παραμένουμε αδρανείς. Όσο τα νοσοκομεία της χώρας γεμίζουν με πολίτες λόγο της εξάπλωσης του ιού και η πρόσβαση πλέον στα νοσοκομεία καθίσταται αδύνατη, τόσο εκεί έξω υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έχουν μεγάλη ανάγκη από αίμα, με τα αποθέματα να λιγοστεύουν διαρκώς και να μην επαρκούν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφασίσαμε να στηρίξουμε την εθελοντική αιμοδοσία, της Φοιτητικής Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας (ΦΟΕΑ),που θα γίνει σε συνεργασία με το Γ.Ν.Ι. Χατζηκώστα. Ο χώρος της αιμοδοσίας αυτής θα είναι τα Παλιά Σφαγεία, έτσι ώστε οι πολίτες να μην αναγκαστεί να προσέλθουν στα νοσοκομεία της πόλης. Οι γιατροί θα τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας για όλους μας. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/03 και ώρα 10.00 έως 14:00. Καλούμε τα μέλη του συνδέσμου μας καθώς και τους πολίτες της πόλης μας, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για το καλό όλων μας».

Μοιραστείτε το: