24/09/2020
ΚΑΒΑΛΑ | Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 - 11:33

ΠΑΕ Καβάλα: «Αυτές τις κρίσιμες ώρες μένουμε όλοι σπίτι» (video)

Το μήνυμα των «Αργοναυτών» για τη μη διάδοση του κορωνοϊού

Το δικό της μήνυμα έστειλε το πρωί της Παρασκευής (20/3) η ΠΑΕ Καβάλα αναφορικά με τα μέτρα πρόληψης και τη μαζική προσπάθεια όλων για τη μη μετάδοση του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρουν σε σχετικό video οι «Αργοναύτες», αυτές τις κρίσιμες ώρες μένουμε όλοι σπίτι κάτι που κάνουν και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, αλλά φυσικά και οι ποδοσφαιριστές που γυμνάζονται καθημερινά στο σπίτι.

Αναλυτικά το μήνυμα της μακεδονικής ΠΑΕ:

«"ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ"

Όλος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό δυναμικό παραμένουν στο σπίτι γυμνάζονται καθημερινά, ακολουθώντας τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό. Συμμετέχουν έτσι με το δικό τους τρόπο σε μία καθημερινότητα για όλους πρωτόγνωρη αλλά αναγκαία, με την ευχή όλα να τελειώσουν γρήγορα και με τις μικρότερες συνέπειες.

Μάλιστα άπαντες στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, στέλνουν το δικό τους μήνυμα: "Αυτές τις κρίσιμες ώρες μένουμε όλοι σπίτι, γυμναζόμαστε και αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την πραγματικότητα, ώστε υγιείς το συντομότατο να ολοκληρώσουμε ότι αφήσαμε στη μέση"».

Μοιραστείτε το: