24/09/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 - 17:38

Γλίτωσε στο τσακ το έμφραγμα ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου ο Σωτήρης Παπαδάκης * Υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία * Απαγόρευση καπνίσματος το μήνυμα των γιατρών

Μεγάλη λαχτάρα στην οικογένεια της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»… Ο λόγος για τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σωτήρη Παπαδάκη (ΦΩΤΟ), ο οποίος πρόλαβε στο τσακ το έμφραγμα και νοσηλεύεται στην «Αγία Όλγα» από το πρωί της Τρίτης (17/3).

Ο Παπαδάκης αισθάνθηκε έντονα συμπτώματα ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι τα πράγματα ήταν οριακά… Ωστόσο, για καλή του τύχη ο χρόνος λειτούργησε υπέρ του.

Ο γενικός αρχηγός των «κυανόλευκων» την Τετάρτη (18/3) υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, θα παραμείνει για δεύτερο βράδυ στο νοσοκομείο κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη (19/3).

Οι γιατροί, ωστόσο, επί της ουσίας του απαγόρευσαν το κάπνισμα αν θέλει να ζήσει! Κάτι που θα πρέπει να το καταλάβει και ο ίδιος όντας μέχρι τώρα μανιώδης καπνιστής.  

Οι ευχές του a-sports.grείναι δεδομένες για τον Σωτήρη, όπως και ότι απαιτείται να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες των ιατρών για τη διακοπή της βλαβερής συνήθειας για την υγεία του σταματώντας -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- να είναι μονίμως με ένα τσιγάρο στο στόμα…

Μοιραστείτε το: