06/06/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 - 23:11

Απόλλων Σμύρνης: Προπονήσεις μέσω GPS!

Εκμεταλλεύονται την τεχνολογία οι «κυανόλευκοι», που δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο καλά οργανωμένοι είναι * Συνάντηση στη Ριζούπολη και ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο για τον κορωνοϊό * Έδωσε πρόγραμμα ο Τεννές

Η προσωρινή απαγόρευση ακόμα και των προπονήσεων μέχρι τις 27 Μαρτίου, που έχει τεθεί σε ισχύ στην Ελλάδα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στα «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού», μοιραία αλλάζει και τον τρόπο προετοιμασίας των ομάδων.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν αποτελεί εξαίρεση στην εφαρμογή του νόμου, αλλά ως μια από τις πλέον οργανωμένες ΠΑΕ βρήκε τρόπο για να διατηρήσει όσο μπορεί τους ποδοσφαιριστές σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση εν μέσω της γενικής απραξίας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εκμεταλλεύεται τις τεχνολογικές δυνατότητες και έτσι χορήγησε σε όλους τους παίκτες GPS με τα οποία θα κάνουν καθημερινά συγκεκριμένες ασκήσεις (κατά βάση τρέξιμο) με ατομικές προπονήσεις διάρκειας από 40 λεπτά έως 1 ώρα και δέκα λεπτά.

Μάλιστα, ο Μπάμπης Τεννές έδωσε συγκεκριμένο πρόγραμμα στους «κυανόλευκους», οι οποίοι βρέθηκαν την Κυριακή (15/3) στη Ριζούπολη και μάλιστα ενημερώθηκαν (και για τα μέτρα προφύλαξης και για τον τρόπο μετάδοσης) για τον κορωνοϊό από το ιατρικό επιτελείο της ιστορικής ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει ανά τρεις ημέρες δίνουν τα GPS τους για επαναφόρτιση και έτσι με αυτό τον τρόπο μοιραία θα ελέγχονται κιόλας.

Εξυπακούεται επίσης, ότι άπαντες οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης ακολουθούν ειδική διατροφή.

Μοιραστείτε το: