06/06/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 - 23:58

Πανιώνιος: «Με υπευθυνότητα και σύνεση για να μπορούμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στα γήπεδα»

Το μήνυμα των Νεοσμυρνιωτών για τον κορωνοϊό * Αναβάλλονται οι προπονήσεις των «κυανέρυθρων»

Ακόμα μία ομάδα ανακοίνωσε ότι σταματούν οι προπονήσεις λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό.

Έτσι, την Παρασκευή (13/3) η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι για όσο διάστημα χρειαστεί αναστέλλονται οι προπονήσεις στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Όπως τονίζουν οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει αυτός ο «αγώνας» να είναι χωρίς πανικό, αλλά με υπευθυνότητα και σύνεση προκειμένου όλοι να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα για να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αναστέλλονται για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, βάσει και των οδηγιών που έχουν δοθεί από την Πολιτεία στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε επακριβώς τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και να προσπαθήσουμε, με ατομική ευθύνη ο καθένας, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, προκειμένου να περιοριστεί ο Covid-19.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, σας καλεί να δώσουμε αυτόν τον αγώνα, χωρίς πανικό, αλλά με υπευθυνότητα, σύνεση και φυσικά απόλυτη προσήλωση στις οδηγίες του ιατρικού κόσμου. Ούτως ώστε, σύντομα να μπορούμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στα γήπεδα, για να απολαμβάνουμε αυτό που όλοι αγαπάμε. Το ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: