07/06/2020
ΑΕΚ | Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 - 20:40

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης η αναβολή των πλέι οφ»

Η Ένωση τοποθετήθηκε για την επικύρωση της αναστολής της συνέχειας του πρωταθλήματος

Θέση για την επικύρωση της απόφασης για την αναστολή - μέχρι νεωτέρας - των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1 την Παρασκευή (13/3), πήρε η ΑΕΚ.

Με ανακοίνωση της, η Ένωση αναφέρει πως «δεν πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη» αλλά «για επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης» καθώς η ζωή όλων είναι πάνω από το ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, καλεί τους Έλληνες φιλάθλους να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των αρχών και προτρέπει τον καθένα να δώσει και αυτόν τον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

«Επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League η απόφαση αναστολής, μέχρι νεωτέρας, των Play Off/PlayOut.

Σίγουρα δεν πρόκειται για ευχάριστη εξέλιξη αλλά για επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης αφού το ποδόσφαιρο όσο όμορφο και σημαντικό είναι στη ζωή και την καθημερινότητά μας δεν μπορεί να είναι σημαντικότερο από την ίδια τη ζωή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους σε απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες των Αρχών προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και την πατρίδα μας συνεισφέροντας με την ατομική μας ευθύνη στον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας COVID-19.

Δίνουμε χωρίς πανικό αλλά με υπευθυνότητα και αυτόν τον αγώνα προκειμένου όσο το δυνατόν πιο σύντομα να μπορέσουμε και πάλι να απολαύσουμε το κοινωνικό αγαθό του ποδοσφαίρου!».

Μοιραστείτε το: