04/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 - 20:07

Δεν αρνήθηκε η ΑΕΚ την παρουσία Μελισσανίδη στον χώρο που οδηγεί στα αποδυτήρια...

Αλλά αμφισβήτησε ότι κάποιος έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον Πορτογάλο επόπτη του ματς Κυπέλλου με τον Άρη και του τα πίεσε * Τι ειπώθηκε για τον τραυματισμό Βαρδάκη στην απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Η ΑΕΚ κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη και απολογήθηκε την Πέμπτη (12/3) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η υπεράσπιση των «κιτρινόμαυρων» δεν αρνήθηκε την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον χώρο που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, αλλά αμφισβήτησε το ότι κάποιος έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον Πορτογάλο επόπτη και του τα πίεσε.

Ενώ για το επεισόδιο του ισχυρού άνδρα της Ένωσης με τον πρόεδρο του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη έγινε απλά λόγος για διαπληκτισμό σύμφωνα με έκθεση της Αστυνομίας.

Σχετικά με τον τραυματισμό του γυμναστή του Άρη, Λάζαρου Βαρδάκη, από οπαδούς της ΑΕΚ, ο νομικός και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Αλεξίου ανέφερε: «Μόνο στο ένα από τα τρία έγγραφα του αγώνα υπάρχει ο όρος απώθηση. Δεν υπάρχει καμία βιαιοπραγία και άρα πρέπει να εφαρμοστεί το άρθρο 15. 4Α και όχι το 15. 4Β.

Αυτός που φέρεται να έχει απωθηθεί είναι ο γυμναστής του Άρη, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε και εσείς έχει σηκωθεί και πηγαίνει στον πάγκο χωρίς να έχει απολύτως τίποτα. Ακόμα και ο Χαριστέας φαίνεται εκνευρισμένος γιατί δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Παπαδημητρίου από τη Δικέφαλος Α.Ε κατέθεσε ως μάρτυρας και είπε: «Πήγαν οι παίκτες να πανηγυρίσουν, εκεί δεν υπήρχαν οπαδοί παρά μόνο παίκτες του Άρη και ο γυμναστής. Από την πλευρά της ΑΕΚ, ήμουν εγώ και δύο ακόμα με διαπιστεύσεις, αυτοί είναι οι τρεις που αναφέρει στην έκθεση του ο παρατηρητής».

Τέλος, κατέθεσε και ο γιατρός του αγώνα αναφέροντας ότι ο γυμναστής δεν είχε κανένα πρόβλημα και του ζήτησε κολάρο γιατί αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με τον αυχένα του, με την απόφαση να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Μοιραστείτε το: