06/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 - 18:11

Λουκέτο στη Σούπερ Λίγκα 1: Αναβολή των πλέι οφ λόγω κορωνοϊού

Την Παρασκευή έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς δεν υπήρχε ομοφωνία για το τυπικο της απόφασης * Tι αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας

Δεν θα αρχίσουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας τελικά το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου 2020… Αιτία; Η πανδημία του κορωνοϊού.

Το λουκέτο στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία κρίθηκε επιβεβλημένο και έτσι δεν θα έχει ποδόσφαιρο μέχρι νεωτέρας. Πάντως, στη διοργανώτρια θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (13/3) έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς δεν υπήρχε ομοφωνία με δια περιφοράς (τηλεφωνική) απόφαση και είναι απαραίτητη αυτή η διαδικασία για το τυπικό μέρος της αναβολής. Κοινώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και τα ματς δεν θα γίνουν, απλά απαιτείται να καταγραφούν οι διαφωνίες.

Έτσι τόσο το Άρης – ΟΦΗ, που ήταν να γίνει το Σάββατο (14/3) στις 19.30 όσο και τα δύο κυριακάτικα (15/3) ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός με κοινή ώρα 19.30 θα οριστούν εκ νέου μελλοντικά σε άλλες ημερομηνίες.

Η διοργανώτρια σε μια τυπική ενημέρωση λίγο πριν από τις 19.00 της Πέμπτης (12/3) αρκέστηκε να αναφέρει τα ακόλουθα: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League, με θέμα:

-Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 - Ανάκληση ορισμού αγώνων».

Μοιραστείτε το: