04/06/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 - 10:47

Θετικοί στον κορωνοϊό και ο Τομ Χανς και η σύζυγός του

Τέθηκαν σε καραντίνα * Καθησυχαστικός ο χολιγουντιανός ηθοποιός, η ενημέρωση του γιου του ζευγαριού

Οι διάσημοι δεν... ξεφεύγουν από τον κορωνοϊό. Όπως ανακοίνωσε ο Τομ Χανκς, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, βγήκαν θετικοί στον νέο ιό.

Το ζευγάρι είναι στην Αυστραλία για μια ταινία του χολιγουντιανού ηθοποιού και εμφάνισε συμπτώματα που τους ανάγκασαν να υποβληθούν σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί.

«Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό.

Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα.

Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας!

Χανξ!», έγραψε ο Χανκς και πόσταρε και μια φωτογραφία από ιατρικό γάντι.

Ο γιος του ζευγαριού, Τσετ, ήταν επίσης καθησυχαστικός, αναφέροντας: «Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά.

Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει.

Μείνετε ασφαλείς.

Με πολλή αγάπη».

Μοιραστείτε το: