06/06/2020
Μπάσκετ | Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 - 17:05

Δεν δέχτηκε το αίτημα του Ολυμπιακού να γίνει αλλού το ματς με την Αρμάνι η Ευρωλίγκα

Σκέψεις να μεταβούν αυθημερόν στο Μιλάνο κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» * Οδηγίες για... υποχρεωτική καραντίνα από την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη

Στον... αέρα βρίσκεται και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη (12/3) και η Ευρωλίγκα δεν δείχνει διατεθειμένη να βοηθήσει.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (10/3), η διοργανώτρια απέρριψε το αίτημα των Πειραιωτών το ματς να γίνει σε άλλη πόλη ή χώρα.

Έτσι, πλέον σκέφτονται να ταξιδέψουν αυθημερόν στην Ιταλία, φτάνοντας στη Γένοβα και μεταβαίνοντας οδικώς στο Μιλάνο, αφού οι πτήσεις από και προς τη συγκεκριμένη πόλη έχουν σταματήσει.

Το θέμα είναι ότι το ζήτημα θα έχει πολλές προεκτάσεις. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στη Ρώμη και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όσοι επιστρέφουν από τη χώρα θα τίθενται αυτόματα σε καραντίνα για 14 ημέρες για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Κάτι που θα πρέπει να ισχύσει και για τους παίκτες του Ολυμπιακού και το υπόλοιπο τιμ, αποτελώντας εμπόδιο στις αγωνιστικές τους δραστηριότητες, με το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθεί στις 20 Μαρτίου.

Μοιραστείτε το: