26/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 - 14:36

Κεκλεισμένων μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου τα ματς στη Σούπερ Λίγκα 2

Ελέω κορωνοϊού * Χωρίς κόσμο και η 24η και 25η αγωνιστική της Football League * Το ίδιο ισχύει και για τα πρωταθλήματα υποδομών

Και η Σούπερ Λίγκα 2 και η Football League επηρεάζονται από τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Έτσι, και οι αγώνες των δύο πρωταθλημάτων τις επόμενες δύο εβδομάδες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως γνωστοποίησε και η διοργανώτρια τη Δευτέρα (9/3), τα ματς της δεύτερης κατηγορίας μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, όπως και η 25η και 26η αγωνιστική της Football League.

Το ίδιο θα ισχύσει για το οριζόμενο διάστημα και για τα πρωταθλήματα υποδομής των δύο κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε πως από σήμερα και έως τις 22 Μαρτίου, επιβάλλονται τα νέα μέτρα έναντι του κορωνοϊού COVID-19 που αφορούν τους αθλητικούς χώρους, σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’726 που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής, οι συναρμόδιοι Υπουργοί αποφασίζουν:  

“Την προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19”.

Απόφαση που αν δεν τροποποιηθεί σημαίνει για το πρωτάθλημα της Super League 2, αρχής γενομένης από σήμερα και έως το τέλος της κανονικής περιόδου, οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Για το πρωτάθλημα της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, η 24η και η 25η αγωνιστική θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ομοίως ισχύουν τα παραπάνω, για τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας».

Μοιραστείτε το: