07/06/2020
ΑΕΚ | Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 - 15:42

Λιβάγια: «Ελπίζω να πάω στο Euro, τώρα σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ»

Ο Κροάτης ευελπιστεί πως θα βρεθεί στην αποστολή της Κροατίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως προς το παρόν έχει το μυαλό αλλού

Με το Euro του 2020 να απέχει σχεδόν 3 μήνες, ο Μάρκο Λιβάγια αισιοδοξεί πως θα μπορέσει να βρει θέση ανάμεσα στους εκλεκτούς του Ζλάτκο Ντάλιτς. Ο επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ελπίδες που τρέφει ότι θα βρεθεί στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας, όπου θα φιλοξενηθεί ο όμιλος της Κροατίας, αλλά τόνισε πως προς το παρόν, στο μυαλό του υπάρχει μόνο η ΑΕΚ!

Όπως είπε, «ελπίζω πως θα βρεθώ στην αποστολή αλλά είναι δύσκολο.Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή, θεωρώ ότι έχει πολλά στο μυαλό του αυτήν την στιγμή. Κι εγώ όμως σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ, Θέλω να παίζω καλά και βλέπουμε τι θα γίνει».

Από εκεί και πέρα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε και σχετικά με το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στην εν λόγω διοργάνωση, παραδεχόμενος ότι «σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί επιτυχία ανάλογη αυτής στο Μουντιάλ του 2018».  

Μοιραστείτε το: