04/06/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 - 12:07

Νωρίτερα η... αυλαία για Καρρά - Πλούταρχο λόγω κορωνοϊού

Ολοκληρώθηκαν εσπευσμένα οι εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό

Ο κορωνοϊός επηρεάζει κάθε πτυχή της καθημερινότητας και η διασκέδαση δεν ξεφεύγει από κανόνα.

Όπως έγινε γνωστό, οι Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος ολοκληρώνουν νωρίτερα τις εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό.

Το επιτυχημένο τραγουδιστικό δίδυμο εμφανιζόταν μαζί με τις Έλλη Κοκκίνου και Κατερίνα Στικούδη σε ένα από τα πιο δυνατά νυχτερινά σχήματα, αλλά αναγκάστηκε να ρίξει πιο νωρίς αυλαία.

Όπως σημειώνεται, η επιχείρηση έλαβε υπόψη την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας και πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση για την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη».

Μοιραστείτε το: