06/06/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 - 22:25

Και τώρα τα πλέι άουτ το σύνθημα στον Πανιώνιο

Αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους οι Νεοσμυρνιώτες

Η κανονική περίοδος της Σούπερ Λίγκας 1 ολοκληρώθηκε και ο Πανιώνιος τερμάτισε στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς (σ.σ. 17 στα γήπεδα καθώς ξεκίνησε με -6 πόντους).

Πλέον στην Πλατεία κοιτάζουν τα πλέι άουτ και τους «επτά τελικούς» σε αυτά, στα οποία και θα κοιτάξουν πρώτα και κύρια να αποφύγουν την τελευταία θέση και αν μπορούν να παραμείνουν και απευθείας ακόμα καλύτερα.

Ο Πανιώνιος θα δώσει επτά ματς, τρία εντός και τέσσερα εκτός. Πιο συγκεκριμένα θα δώσει στην έδρα του τους αγώνες με το Βόλο, την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, ενώ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει Ατρόμητο, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Η βαθμολογική διαφορά είναι στους 6 πόντους από τον Παναιτωλικό και στους 7 πλέον από την Ξάνθη, ομάδες δηλαδή με τις οποίες κυρίως θα παλέψει η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Φυσικά στόχος σε αυτά τα ματς που θα είναι στη Νέα Σμύρνη είναι το απόλυτο.

Εξυπακούεται ότι με απώλειες σε αυτά τα ματς θα δυσκολέψει το έργο της παραμονής, καθώς μετά θα χρειαστούν υπερβάσεις στα εκτός έδρας ματς και ειδικά κόντρα σε ομάδες που εκμεταλλεύονται την έδρα τους και δείχνουν σε καλύτερη μοίρα από τον Πανιώνιο.

Σίγουρα, το έργο της παραμονής ήταν και είναι δύσκολο κάτι που ξέραν από την αρχή της σεζόν στον «Ιστορικό» όμως άπαντες στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, προκειμένου να είναι και τη νέα σεζόν μέλη της Σούπερ Λίγκας 1.

 

Μοιραστείτε το: