06/06/2020
Διαιτησία | Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 - 18:55

«Έδωσε» Μελισσανίδη ως… δράστη ο Πορτογάλος ρέφερι!

«Ασπρομάλλης που φώναζε "είμαι αφεντικό" έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον επόπτη», έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Αρτούρ Σοάρες Ντίας

Επιβαρυντικό είναι για την ΑΕΚ το φ.α. της αναμέτρησης με τον Άρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη (4/3), μετά την έκθεση του παρατηρητή την Παρασκευή (6/3).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com, καταγράφεται επίθεση ανθρώπων της «Ένωσης» στους ρέφερι, ενώ γίνεται λόγος για έναν ασπρομάλλη άνδρα μεγάλης ηλικίας που δήλωσε πρόεδρος της ΑΕΚ και έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον πρώτο βοηθό.

Στην έκθεση του παρατηρητή γινόταν αόριστα αναφορά για οπαδό της ΑΕΚ, όμως τώρα ουσιαστικά ο ρέφερι «ταυτοποίησε» ως δράστη τον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης», Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αντίθετα, το επεισόδιο με τον γυμναστή του Άρη υποβαθμίζεται, καθώς όπως αναφέρεται στο φ.α. τόσο οι διαιτητές όσο και οι άνθρωποι του VAR δεν είδαν κάτι επιλήψιμο.

Αναλυτικά τι αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, μας πλησίασαν αρκετοί άνθρωποι από τη γηπεδούχο ομάδα, φωνάζοντας, σπρώχνοντας και τραβώντας μας γιατί ήθελαν να μάθουν το λόγο που δώσαμε πέναλτι. ‘Κανένα πέναλτι’, ‘Γιατί πέναλτι;’, ‘Γ@@@ε όλοι’, ‘Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ’, μας έλεγαν. Στο μεταξύ, ένας από αυτούς, ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε ‘Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι’. Πήγε στον πρώτο βοηθό, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και του είπε ‘Άντε γ@@@, κανένα πέναλτι’».

 

«Περιμέναμε για περίπου 30 λεπτά στα αποδυτήρια γιατί αναμέναμε την αστυνομία να μας διαβεβαιώσει ότι υπήρχε κάθε ασφάλεια για να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Μετά βγήκαμε στο γήπεδο, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην επιστροφή μας στα αποδυτήρια».

«Μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας το παιχνίδι διακόπηκε για έξι λεπτά γιατί κάτι συνέβη στο χώρο κοντά στο κόρνερ με έναν παίκτη των φιλοξενούμενων που έκανε ζέσταμα εκεί. Κανένας από την ομάδα διαιτητών ή το VAR δεν είδε τι έγινε εκεί. Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε».

Μοιραστείτε το: